H-6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Vélemények rólunk

Szemezgetések visszajelzéseitekből)

Tisztelt Ügyvezetés!
Kedves Uraim!

2018. június 22-én Önöknél került megrendezésre lányunk- Csáki Eszter, és vőlegényének, Kacsó Tamásnak az esküvője, és esküvői vacsorája.
Mindannyiunk számára nagyon szép és emlékezetes Nap volt...
Kiemelendő az Önök részéről tapasztalt gyors, korrekt és udvarias szolgáltatás. Hálásak vagyunk, mivel az előzetes/többszöri személyes egyeztetésektől kezdve a Rendezvényt lezáró pénzügyi elszámolásig profin, szakszerűen álltak a Rendelkezésünkre. Még úgy is, hogy az utolsó pillanatokig változtattuk a forgatókönyv egyes pontjait, részleteket...
Munkatársaik konstruktívan, türelmesen és udvariasan nyújtottak támogatást. 
Kérjük, hogy dicsérjék meg azon kollégáikat, akik tevékenyen részt vettek a programok sikeres megvalósításában- örömmel emelem ki Gácsi Mihályt, Kobolák Attilát és Czakó Tamást ! 
Amennyiben a jövőben lehetőségünk lesz rendezvényt szervezni, örömmel fogunk a Geréby Kúriával tervezni, ill. ajánlani fogjuk másoknak is az Önök kitűnő helyszínét és munkatársait.

Üdvözlettel: 
Csáki Attila 

----------------------

Ezúton is nagyon szépen köszönjük Varga Ferinek és az egész Geréby Csapatnak, hogy tökéletessé tettétek a NAGY napunkat!

http://cosmopolitan.hu/eskuvo/2016/11/12

----------------------

A Te napod, a Te utad! Álmodjatok meg, az Esküvőt,lehetőségek határtalan tárháza nyújt ehhez segítséget a Geréby kúria! Életetek legboldogabb napján ragyogni fogtok, mert érezni és tudni fogjátok, hogy a megbízható, figyelmes és minden szempontból profi csapat áll mögöttetek! Tervezés, Szervezés, és Esküvő!

Rita
-----------------------

Dear Endre and Balazs,

We just wanted to thank you both so much for everything at our wedding on the 26th it was a very special day.. And also thank you for all your help both of you.

Kind regards,

Shalini & Brian McElroy
-----------------------
Nem fogják megbánni ha Önöket választják, semmibe nem tudtunk belekötni, még ha akartunk volna sem. A lehető legjobb választás volt!
-----------------------
Csodálatos környezetben, kedves és figyelmes személyzettel, korrekt feltételek mellett életünk egyik legszebb napján biztonságban érzetük magunkat. Köszönet érte:
Szofi és Csaba
-----------------------
Gyönyörű környezetben profi csapat szervezésében tökéletes esküvői helyszín. Csak ajánlani tudom minden házasulandó párnak!
Melinda és Zsombor
-------------------
Az esküvője napja mindenkinek egy boldog nap, de itt a Gerébyben átélünk egy igazi csodát, mesebeli környezetben. Ma sem döntenénk másként.
Fanni és Dávid
-----------------------
Életed legszebb napját bízd egy profi csapatra egy csodálatos környezetben, ahonnan garantáltan elégedetten távozol.
Karesz & Klári
-----------------------
Csodálatos helyszín, barátságos, nagyon profi csapat.
Attila és Brigitta
-----------------------
A legkevesebb kiszolgálás, ahol nincs olyan kérés, óhaj, amit ne teljesítenének... Mindez egy gyönyörű helyen...
Szandi és Peti

 
Nagyon fontos, hogy mi mit mondunk magunkról, viszont talán ennél sokkal fontosabb, hogy vendégeink hogyan vélekednek rólunk, ezért csokorba szedtük az interneten fellelhető hotelértékelő portálokat.

A gyűjtemény célja kettős. Egyrészt szeretnénk mintegy tükröt állítani magunknak, javítva-csiszolva az esetleges hiányosságokat, másrészt szeretnénk bizalmat ébreszteni minden kedves leendő vendégünkben, aki még csak tervezgeti, hogy a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvart úticélul választja.

 Portál Link az értékeléshez  Nyelv
Utazzithon  HU
Szállásvadász  HU
Ittjártam  HU
Szállás.hu  HU
Booking.com  HU/EN/DE
Tripadvisor  HU/EN/DE

 Ha tetszik amit látsz, kérd részletes ajánlatunkat!  Ajánlatkérés küldése

Felhős
Lajosmizse

Felhős

18°C

  • 19 Jul 2018

    Scattered Showers 25°C 16°C

  • 20 Jul 2018

    Részben felhős 27°C 17°C

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések