H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Képek egy rakáson! - IV.rész

Ajajj, azt hiszem, elértem ahhoz a pillanathoz, amikor már ki se látok a tennivalókból!

Írom a kis listámat, pipálgatom, hogy mi az, amire már gondoltam, minek olvastam vagy kérdeztem utána, és melyek azok a pontok az esküvőnkben, amelyek még meglehetősen homályosak :D

Annyit emlegettem már azt a híres-neves Esküvői Preferenciatáblát, amit kitaláltam, hogy gondoltam, megmutatom nektek, mi is ez valójában.

Esküvői teendő listának indult, de a felsorolás csakhamar végeláthatatlanná vált. Rendes kis közgazdász módjára nekiálltam hát Excel-táblát gyártani, képletekkel, címsorokkal, szépen megszerkesztve, ahogy azt kell, de mégsem jutottam előbbre. "Házi feladat vagy mégis mi ez?"- gondoltam magamban, amikor végignéztem rajta.

Legyen inkább színes tábla, teledobálva fotókkal, amiket ide-oda húzhatok majd a szervezés előrehaladtával! Ha marad pénz a csokiszökőkútra, átkerül az első oszlopba. Ha rettentő drága lesz a menyecskeruha, akkor hátra dobjuk és lesz belőle olcsóbb, csini kis koktélruci! A lényeg, hogy így elillan a súlyos ezrek, tízezrek, százezrek súlya - már nem házi feladatot oldok meg, hanem képeket tologatok jobbra-balra, valahogy így lett az esküvőszervezés inkább móka (ez meg egy setesuta mondóka :) ).

Legközelebb, ígérem, kicsit részletesebb "komolyabb" beszámolóval jövök! De olyan jó érzés kicsit lazábban venni ezt az egész esküvőszervezősdit.

Szerintem nem baj, ha egy-két kép sarka kilóg a tábláról - nem bánom, ha nem lesz minden tökéletes, a lényeg, hogy örömmel készülődjünk, és ne teher, házi feladat, gyomorgörcs legyen.

Annyit, de annyit nevetek a bénaságaimon :) Na, majd még mesélek!

Üdv,
Ági


booked.net

 Ha tetszik amit látsz, kérd részletes ajánlatunkat!  Ajánlatkérés küldése

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00