H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Vélemények rólunk

(Szemezgetések visszajelzéseitekből)

Tisztelt Geréby Kúria !

Engedjék meg, hogy jó régről kezdjem kis történetemet. Egyik szolgáltatójukon Kiss Ottó Csabán „Dj Ottón” keresztül rengeteg rendezvényen vehettem részt Önöknél.
Lehet már fel sem tudnám sorolni, tényleg sok volt. A személyzet nagy többségével az évek alatt tegező viszony alakult ki, MINDIG otthon éreztük magunkat,
szolgáltatóként is szinte családtagokká váltunk.

A menyasszonyom édesapját is több ízben elcsaltuk a „Gerébybe”, hogy legyen részese annak a miliőnek, hangulatnak, vendégszeretetnek, amiből mi mindig bőven
kaptunk. Ezek után apuka is több napot töltött itt a lányaival, akik szintén szép emlékekkel gazdagodtak.
Nem volt kérdés tehát, hogy Önöknél/Nálatok képzeljük el életünk egyik legszebb napját.

Kobolák Attila szívesen fogadott minket, minden kérésünkre azonnal reagált, szívügyének érezte a mi lagzinkat. Jó tanácsokkal, tapasztalatokkal látott el!
Hatalmas köszönet neki mindenért!

Attila esküvőnk előtti napokban megérdemelt szabadságát töltötte, közben a jól előkészített esküvőnkbe felmerült még néhány óhaj sóhaj. A készülődés utolsó
napjaiban Gácsi-Varga Mihály rugalmasságának és segítőkészségének köszönhetjük, hogy stresszmentesen érkeztünk, mert tudtuk, hogy minden rendben lesz.

Czakó Tamás és profi recepciós kollégáitok minden szoba igényünket, módosításunkat azonnal feldolgozták. Bármilyen kérdésben azonnal reagáltak, segítették a nagy napunkat, szinte minden vendégünktől azt kaptuk visszajelzésként, hogy le a kalappal a recepciósok elött!

A szobák tiszták, jól felszereltek voltak, a vendégeink nagy örömére. ( Volt olyan vendégünk aki azt mondta, hogy nem volt fáradt a polgári szertartás előtt, de ledőlt 2 órára aludni mert nagyon tetszett neki a szoba.

Szélesiné Simon Erika és kedvesem egy nagyon igényes, szép dekorációt álmodtak meg közösen, ami minden vendégünk tetszését elnyerte. A dekoros hölgyeknek is köszönjük az asztalok, székek díszítését. Ízléses gusztusos, pont olyan, amit elképzeltünk.

A felszolgálók mély nyomot hagytak a vendégeinkben, mindenki áradozott róluk. A kollégák mindig készenlétben álltak, nem kellett semmiért könyörögni. Az ételek
italok fantasztikusan voltak tálalva. A vendégek folyamatosan kínálva voltak az italokkal.

A gondnokok, kertészek gyönyörűen rendezett birtokkal vártak minket. Az egyik kolléga facsavarral segített ki minket, mert ugye van olyan, amit a ifjú pár
otthon hagy....

Látos Lajos Úr az elszámolásnál maximálisan korrekt módon végig vezetett minket a tételeken, segített eligazodni a számlán. Köszönet illeti ezért.
A Geréby TELJES személyzetét illeti egy nagyon nagy köszönet, egy igazán PROFI, FELKÉSZÜLT ÖSSZESZOKOTT CSAPAT. Élmény volt minden pillanat!!
A feleségemmel eldöntöttük, hogy minden év június 28-át ÖNÖKNÉL, NÁLATOK, veletek fogjuk tölteni!

Nagy tisztelettel és szeretettel:

Bödőkné Béres Fruzsina és Bödők Zoltán

-----------------------

Ezúton is nagyon szépen köszönjük Varga Ferinek és az egész Geréby Csapatnak, hogy tökéletessé tettétek a NAGY napunkat!

http://cosmopolitan.hu/eskuvo/2016/11/12

----------------------

A Te napod, a Te utad! Álmodjatok meg, az Esküvőt,lehetőségek határtalan tárháza nyújt ehhez segítséget a Geréby kúria! Életetek legboldogabb napján ragyogni fogtok, mert érezni és tudni fogjátok, hogy a megbízható, figyelmes és minden szempontból profi csapat áll mögöttetek! Tervezés, Szervezés, és Esküvő!

Rita
-----------------------

Dear Endre and Balazs,

We just wanted to thank you both so much for everything at our wedding on the 26th it was a very special day.. And also thank you for all your help both of you.

Kind regards,

Shalini & Brian McElroy
-----------------------
Nem fogják megbánni ha Önöket választják, semmibe nem tudtunk belekötni, még ha akartunk volna sem. A lehető legjobb választás volt!
-----------------------
Csodálatos környezetben, kedves és figyelmes személyzettel, korrekt feltételek mellett életünk egyik legszebb napján biztonságban érzetük magunkat. Köszönet érte:
Szofi és Csaba
-----------------------
Gyönyörű környezetben profi csapat szervezésében tökéletes esküvői helyszín. Csak ajánlani tudom minden házasulandó párnak!
Melinda és Zsombor
-------------------
Az esküvője napja mindenkinek egy boldog nap, de itt a Gerébyben átélünk egy igazi csodát, mesebeli környezetben. Ma sem döntenénk másként.
Fanni és Dávid
-----------------------
Életed legszebb napját bízd egy profi csapatra egy csodálatos környezetben, ahonnan garantáltan elégedetten távozol.
Karesz & Klári
-----------------------
Csodálatos helyszín, barátságos, nagyon profi csapat.
Attila és Brigitta
-----------------------
A legkevesebb kiszolgálás, ahol nincs olyan kérés, óhaj, amit ne teljesítenének... Mindez egy gyönyörű helyen...
Szandi és Peti

 
Nagyon fontos, hogy mi mit mondunk magunkról, viszont talán ennél sokkal fontosabb, hogy vendégeink hogyan vélekednek rólunk, ezért csokorba szedtük az interneten fellelhető hotelértékelő portálokat.

A gyűjtemény célja kettős. Egyrészt szeretnénk mintegy tükröt állítani magunknak, javítva-csiszolva az esetleges hiányosságokat, másrészt szeretnénk bizalmat ébreszteni minden kedves leendő vendégünkben, aki még csak tervezgeti, hogy a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvart úticélul választja.

 Portál Link az értékeléshez  Nyelv
Utazzithon  HU
Szállásvadász  HU
Ittjártam  HU
Szállás.hu  HU
Booking.com  HU/EN/DE
Tripadvisor  HU/EN/DE

booked.net

 Ha tetszik amit látsz, kérd részletes ajánlatunkat!  Ajánlatkérés küldése

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00