H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Szabadtéri ceremónia

A Geréby Kúriában több lehetőség közül is választhattok a szabadtéri ceremónia megrendezéséhez. Mi  elsősorban a romantikus hangulatú tóparti fűzfa ölelésében épült ceremónia helyszínt ajánljuk, de a szertartáshoz igénybe vehető a kúria mögött elterülő hatalmas tölgyfa árnyékától védett, erdős kis tisztás is. Különleges élmény és igazán látványos az Ifjú pár feldíszített ünnepi lovashintón ceremónia helyszínre történő megérkezése, mely örök emléke lehet a ti házasságkötéseteknek is. Lehetőség van továbbá arra is, hogy az ifjú pár nyeregben érkezzen a ceremónia helyszínére, mely szintén magával ragadó "belépő". 

A polgári szertartás megtartásához anyakönyvvezetői elérhetőséget szívesen adunk, akivel közvetlenül tudtok egyeztetni az időpontról, határidőről és egyéb szükséges dokumentumokról. Kérjétek segítségünket! A ceremónia költségeit minden esetben a berendezéssel (székek, asztal, szőnyeg, dobogó, kapu, díszítő rácsok, virágtartók, profi hangosítás) együtt adjuk meg.

Tóparti ceremónia a fűzfánál

Ha igazán romantikus, meghitt polgári vagy egyházi szertartást álmodtál, neked ajánljuk ezt a különleges helyszínt. A kis kerti tó mellett lévő árnyas fűzfa tövében épült pergola az ifjú párok kedvence.

Ide kattintva 3D pano nyílik.

(További fotók lentebb )


Szertartás a tölgyfa árnyékában

A kúria főépülete mögött található erdős-ligetes rész is kiválóan alkalmas szabadtéri ceremóniára. A szertartáshoz a boldogságkaput, egyéb dekorációkat, hangosítást természetesen igény szerint itt is tudjuk biztosítani.

(Fotók lentebb)

Szabadtéri ceremónia Geréby Kúria

Beltéri ceremónia  

A szertartás - az időjárás kiszámíthatatlanságát is belekalkulálva- szükség esetén beltérben is megvalósítható. Rossz idő esetén fedett ceremónia helyszínt biztosítunk. (Fotó lentebb)

 


booked.net

 Ha tetszik amit látsz, kérd részletes ajánlatunkat!  Ajánlatkérés küldése

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00